Bruidsportret

Tijdens de portretten laat ik jullie graag samen zijn en leg ik vast wat ik zie. Mocht jullie iets doen of een pose aannemen/richting uitkijken dat er mooi uitziet dan kan ik jullie instrueren dat nog eens te doen. De portretten houd ik graag zo natuurlijk mogelijk, vandaar dat ik kijk naar de manier waarop jullie zelf bewegen en met elkaar omgaan. Ik werk dus niet met poses die ik jullie zal vragen aan te nemen. Overigens zijn er slechts weinig mensen die graag voor de camera staan, mochten jullie of één van jullie tegen het bruidsportret opzien dan ben je zeker niet alleen. We maken er gewoon een mooie wandeling van die ik vastleg.

Kennismaking

Ter kennismaking kom ik bij jullie langs of we kunnen videobellen. Deze kennismaking is om een beeld te krijgen van de bruiloft en de wensen daaromheen en zodat jullie een beter beeld krijgen van mijn werkwijze. Hiernaast is het om te kijken of er een klik bestaat, een bruiloft is zeer persoonlijk en intiem dus het belangrijk dat we ons er allen goed over voelen dat ik aanwezig zou zijn op de bruiloft. Na deze tijd kunnen jullie rustig de tijd nemen om een beslissing te nemen. De datum markeer ik in mijn agenda maar hier zitten geen verplichtingen of een tijdslimiet aan vast.

Tijdens de bruiloft

Tijdens de bruiloft werk ik zo onopvallend mogelijk. Het zijn die spontane en verrassende momenten die een bruiloft zo leuk maken en om dat vast te leggen is het belangrijk dat jullie en de gasten zo weinig mogelijk merken van mijn aanwezigheid. Bij recensies van eerdere bruidsparen kunnen jullie lezen hoe zij mijn aanwezigheid hebben ervaren.

Groepsportret

Voor de groepsportretten is een ceremoniemeester onmisbaar. Hebben jullie een controlfreak als ceremoniemeester dan is dat des te beter! Om de groepsportretten snel en soepel te laten verlopen is het belangrijk dat de groepjes op papier staan en dat de ceremoniemeester dit kan dirigeren. Zo kan iedereen snel weer genieten van de bruiloft en wordt het geen zooitje van mensen die niet weten waar ze aan toe zijn.

Trouwalbum

Het trouwalbum maak ik aan de hand van een online proefversie. Deze online proefversie is het album in pdf bestanden. Aan de hand hiervan kunnen jullie kijken wat voor aanpassingen jullie willen in het album. Zelf kijk ik vooral foto technisch naar het album (hoe ziet het er het mooist uit) en aan de hand van jullie aanpassingen wordt het ook persoonlijk een album dat het best bij jullie wensen aansluiten. Aan het aantal proefversies zit geen limiet, ik laat het pas afdrukken wanneer jullie voor 100% achter het album staan.

Na de bruiloft

Na de bruiloft zal ik de foto’s selecteren en bewerken. Per uur fotograferen zit er gemiddeld 4 uur werk in achter de computer dus vandaar dat dit tijd kost. De foto’s selecteer ik naar elke foto waarvan ik weet dat jullie er blij mee zullen zijn. 6 Tot 8 weken na de bruiloft kunnen jullie de foto’s verwachten. De foto’s worden aangeleverd op usb-stick en met een klein trouwalbum.

Social media

De trouwreportage die ik aanlever is jullie trouwreportage en deze mogen jullie delen met wie en waar jullie willen. Ter bescherming van jullie foto’s maak ik zelf geen gebruik van social media. Een trouwreportage vind ik erg persoonlijk en intiem en voor mij voelt het dan ook niet goed aan om dit te delen op social media. Op mijn website plaats ik wel foto’s maar dit doe ik niet zonder jullie goedkeuring.