Karen & Robert review rating 5

Op de dag zelf heb ik Sophie amper gezien, maar schijnbaar was ze overal en nergens. Je wilt niet iemand die continu in de weg staat en je wijst waar je moet staan of hoe je moet doen. Zij zorgt dat jij er op je best / natuurlijk uitziet, zonder dat jij het doorhebt.

review rating 5 Thomas & Mariëlle 

Sophie is een zeer professionele fotografe, van tevoren goed vragen naar onze wensen en eerst de locatie bekijken. Op de dag zelf merk je eigenlijk niet dat ze er is, ze ‘sluipt’ overal langs op zoek naar die lieve / leuke / bijzondere / grappige momenten. Dat maakt de foto’s ontzettend leuk.

 

 Evelien & Matthijs review rating 5

Wij zijn per toeval bij Sophie terecht gekomen, maar het is een schot in de roos gebleken. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Vanaf de voorbereiding tot na de bruiloft en alles er tussenin, Sophie heeft zich met volle overgave ingezet. De herinnering aan onze bruiloft heeft zij heel spontaan en op de manier zoals wij de dag hebben beleefd weten vast te leggen. Dit alles zonder dat je haar aanwezigheid opmerkt.

review rating 5 Martin & Saskia

Ik ben heel blij met Sophie als onze bruidsfotograaf! De foto’s die ze maakt met haar analoge camera zijn waanzinnig mooi! Het licht dat met die camera kan worden vastgelegd is niet te evenaren. Daarnaast heeft Sophie een geheel eigen stijl in fotografie, waardoor ze geen 13-in-een-dozijn-bruidsfotografe is, en weet ze de juiste momenten op zo’n dag vast te leggen. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

 Job & Annereview rating 5

Wij hebben een geweldige bruiloft gehad en met dank aan Sophie is dit ook super mooi vastgelegd. Eigenlijk merk je niet dat ze er is waardoor het hele spontane foto’s zijn geworden. Ze legt de sfeer op een heel pure manier vast en weet op het juiste moment op de juiste plek te zijn.Daarnaast luistert ze heel goed naar je wensen en doet ze er alles aan om jouw dag op z’n mooist vast te leggen. Ze heeft ook een hele fijne en rustige persoonlijkheid. Aanrader!

review rating 5 Giel & Daniël

Afgelopen zomer zijn wij getrouwd en Sophie heeft daarvoor onze foto’s gemaakt. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Heel veel mooie foto’s. Sophie is erg prettig om mee te werken. We hebben voor de bruiloft een paar keer afgesproken, een keer om kennis te maken en een keer om samen te locatie te bekijken. We kunnen haar zeker aanraden!

 Michiel & Josien review rating 5

Sophie maakt gewoon bijzonder mooie foto’s. Ik kan haar van harte aanbevelen!

review rating 5 Pim & Yvette 

Onze mooie dag is prachtig vastgelegd door Sophie. Sophie is een professionele fotograaf die vooraf veel tijd heeft gestoken in het bespreken van onze wensen en bekijken van de trouwlocatie. Ze was de hele dag op een prettige en rustige manier aanwezig. Toen we de foto’s voor het eerst zagen waren we steeds verrast over de spontane en onverwachte foto’s die Sophie ongemerkt had gemaakt. We zijn heel blij met deze mooie foto’s als herinnering.

 Koos & Mirjam review rating 5

Sophie heeft een prachtige bruidsreportage voor ons gemaakt. Ze fotografeert onopvallend, waardoor de foto’s ongedwongen en ontspannen zijn. Het resultaat is een prachtig album dat een volledig beeld geeft van de dag. De belangrijke momenten, maar vooral ook de subtiele en niet minder belangrijke detail.

review rating 5 Jeroen & Marjolein

‘Upclose & Personal’, Sophie heeft naar onze wensen geluisterd en met haar eigen unieke draai een prachtige reportage geschoten van onze bruiloft. Sfeervolle beelden waarvan gedeeltelijk op film geschoten. Ze weet de sfeer goed te pakken, zonder zelf te veel aanwezig te zijn.

 Jochem & Jolanda review rating 5

Bij het kennismakingsgesprek voelden we gelijk een klik. Ze was daar al heel openhartig en meedenkend. De foto’s zijn een mooie weergave van de dag en de emoties die daar vrijkwamen. Het boekje dat we kregen was ook erg leuk. We raden Sophie dan ook zeker aan, vanwege haar kwaliteiten als fotograaf, professionaliteit en vriendelijke karakter.

review rating 5 Lukas & Camille

 Sophie heeft een fijn gevoel voor het -niet geposeerd- vastleggen van mooie momenten en gebeurtenissen, waarvan ik mij als bruid niet bewust was. Daardoor zijn de foto’s vol eerlijke emoties en komt de reportage heel natuurlijk over. Ze was overal, zonder haar te hoeven vragen om op een specifiek moment ergens bij te zijn zodat dat kon worden vastgelegd. Ook de momenten waarop ik als bruid niet aanwezig was, kan ik door de foto’s van Sophie beleven alsof ik er zelf onderdeel van was.