review rating 5  Onze mooie dag is prachtig vastgelegd door Sophie. Sophie is een professionele fotograaf die vooraf veel tijd heeft gestoken in het bespreken van onze wensen en bekijken van de trouwlocatie. Ze was de hele dag op een prettige en rustige manier aanwezig. Toen we de foto's voor het eerst zagen waren we steeds verrast over de spontane en onverwachte foto's die Sophie ongemerkt had gemaakt. We zijn heel blij met deze mooie foto's als herinnering.

    thumb Yvette Geels

    review rating 5  Wij zijn per toeval bij Sophie terecht gekomen, maar het is een schot in de roos gebleken. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Vanaf de voorbereiding tot na de bruiloft en alles er tussenin, Sophie heeft zich met volle overgave ingezet. De herinnering aan onze bruiloft heeft zij heel spontaan en op de manier zoals wij de dag hebben beleefd weten vast te leggen. Dit alles zonder dat je haar aanwezigheid opmerkt.

    thumb Evelien Bink

    review rating 5  Ik ben heel blij met Sophie als onze bruidsfotograaf! De foto's die ze maakt met haar analoge camera zijn waanzinnig mooi! Het licht dat met die camera kan worden vastgelegd is niet te evenaren. Daarnaast heeft Sophie een geheel eigen stijl in fotografie, waardoor ze geen 13-in-een-dozijn-bruidsfotografe is, en weet ze de juiste momenten op zo'n dag vast te leggen. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

    thumb Saskia Everts

© Copyright - Sophie-bruidsfotografie