review rating 5  Onze mooie dag is prachtig vastgelegd door Sophie. Sophie is een professionele fotograaf die vooraf veel tijd heeft gestoken in het bespreken van onze wensen en bekijken van de trouwlocatie. Ze was de hele dag op een prettige en rustige manier aanwezig. Toen we de foto's voor het eerst zagen waren we steeds verrast over de spontane en onverwachte foto's die Sophie ongemerkt had gemaakt. We zijn heel blij met deze mooie foto's als herinnering.

    thumb Yvette Geels

    review rating 5  Sophie heeft onze trouwdag op een geweldige manier vast gelegd; mooie foto's met veel details. We kijken de foto's nog vaak terug met veel plezier. Alle belangrijke momenten heeft ze gefotografeerd en iedereen heeft ze vastgelegd. Sophie is een zeer professionele fotografe; van tevoren goed vragen naar onze wensen en eerst de locatie bekijken. Op de dag zelf merk je eigenlijk niet dat ze er is, ze 'sluipt' overal langs op zoek naar die lieve / leuke / bijzondere / grappige momenten. Dat maakt de foto's ontzettend leuk. Wij wilden geen 'fotorapportage', hier heeft ze goed op in gespeeld. We hebben een paar leuke foto's van ons samen zonder de uitgebreide fotosessie. Wij zijn erg te spreken over Sophie en haar geweldige foto's. Mocht je een fotografe zoeken; zoek niet verder! Een van de beste fotografen die wij kennen!

    thumb Thomas Wijnen

    review rating 5  Wij zijn per toeval bij Sophie terecht gekomen, maar het is een schot in de roos gebleken. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Vanaf de voorbereiding tot na de bruiloft en alles er tussenin, Sophie heeft zich met volle overgave ingezet. De herinnering aan onze bruiloft heeft zij heel spontaan en op de manier zoals wij de dag hebben beleefd weten vast te leggen. Dit alles zonder dat je haar aanwezigheid opmerkt.

    thumb Evelien Bink

© Copyright - Sophie-bruidsfotografie